Corona-anpassat entreprenörsprogram, Zinkgruvan Mining re:think drar igång igen i höst

Coronapandemin har drabbat många företagare på ett eller annat sätt. Företag måste tänka om, tänka nytt eller tänka annorlunda. Zinkgruvan Mining vill dra sitt strå till stacken och hjälpa företag och entreprenörer i Askersunds kommun med omnejd. Därför initierar företaget nu en ny omgång av entreprenörsprogrammet Zinkgruvan Mining re:think. Satsningen sker i nära samverkan med Askersunds kommun.

-Det är unikt att ett privat företag och kommunen går in och gör en sådan här insats tillsammans, säger Anna Andreasson, programutvecklare och coach för Zinkgruvan Mining re:think.

Entreprenörsprogrammet skräddarsys efter de företagare som deltar, men består av tre huvuddelar: kompetensutveckling, affärsutveckling och coachning. Programmet är kostnadsfritt för alla deltagare.

-För oss på Zinkgruvan Mining är samhällsansvar viktigt. Nu är det viktigare än någonsin att vi jobbar tillsammans för att vår kommun ska komma stärkta ur krisen, säger Monika Andersson, kommunikationsansvarig på Zinkgruvan Mining.

Programmet erbjuder först ett bredare spår där företagare erbjuds möjlighet till inspiration och kunskap genom en serie seminarium som hålls på Sjöängen i Askersund. Med start den 8 september. Alla seminarier kommer att innehålla olika föreläsningar med inspiration, idéer och exempel på hur andra företag har gjort. Företag och entreprenörer kommer även få med sig praktiska verktyg för hur de kan jobba vidare med nytänk eller omställning i just sitt företag.

Därefter erbjuds ett antal deltagare en unik möjlighet till fördjupad coachning och får möjlighet till hjälp med idé- och produktutveckling, coachning och affärsutveckling inom de områden som efterfrågas.  Till denna fas i programmet får företag och entreprenörer ansöka och det sker en antagningsprocess. Den delen av entreprenörsprogrammet pågår mellan den 25 september till den 30 november.

För mer information kontakta:

Anna Andreasson, Programutvecklare och coach på Zinkgruvan Mining re:think på 070-910 59 95

Monika Andersson kommunikationsansvarig Zinkgruvan Mining på 072-7053500 eller monika.andersson@lundinmining.com

Läs mer på www.zinkgruvanmining.com och Facebook: Zinkgruvan re:think

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *