Google translate Zinkgruvanmining.com

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Jobba med oss

The underground movement

Hem / Jobba med oss

Vill du känna att ditt jobb gör skillnad? När du jobbar med oss så är du med och bidrar till att möjliggöra klimatomställningen. Du bidrar också till att både förvalta ett arv i form av en lång företagshistoria, men även till att vidareutveckla vår verksamhet för framtiden. Det gör vi tillsammans. Vi jobbar alla för samma företag och mot samma mål. Vi hjälper alltid varandra när det behövs. När du jobbar med oss är du en del av The Underground Movement.

Det finns många olika typer av jobb och vägar in i gruvbranschen, både med och utan hjälm. Hos oss finns nästa 100 olika yrkesgrupper. För att se vilka jobb du kan söka just nu klicka in på länken nedan.

Affe_2672_ny

”Vi har världens utvecklingsmöjligheter. Automation, elektrifiering, brytning av metaller på ett klimatsmart sätt. Vår industri står inför många förändringar, utmaningar och möjligheter.  Vi måste ligga i framkant när det gäller ny teknik det tycker jag är spännande och att få vara en del av den här utvecklingsresan”

Mattias Dömstedt, produktionsteknisk samordnare Zinkgruvan Mining.