Jobba med oss

The underground movement

Hem / Jobba med oss

Vill du känna att ditt jobb gör skillnad? När du jobbar med oss så är du med och bidrar till att möjliggöra klimatomställningen. Du bidrar också till att både förvalta ett arv i form av en lång företagshistoria, men även till att vidareutveckla vår verksamhet för framtiden. Det gör vi tillsammans. Vi jobbar alla för samma företag och mot samma mål. Vi hjälper alltid varandra när det behövs. När du jobbar med oss är du en del av The Underground Movement.

Det finns många olika typer av jobb och vägar in i gruvbranschen, både med och utan hjälm. Hos oss finns nästa 100 olika yrkesgrupper. För att se vilka jobb du kan söka just nu klicka in på länken nedan.

”För mig har gruvindustrin alltid varit intressant. Och när jag pluggade vid Bergsskolan blev det ännu tydligare att var just med gruvor jag ville jobba.  Att det sedan fanns en gruva så nära min hemort var verkligen ett plus. Jag trivs jättebra på jobbet, det är spännande, varierande och det finns många möjligheter till utveckling inom företaget och även vår koncern om man vill jobba utomlands  ”

Karin Johansson, gruvplaneringsingenjör,  Zinkgruvan Mining

Zinkgruvan_4354
Affe_2672_ny

”Vi har världens utvecklingsmöjligheter. Automation, elektrifiering, brytning av metaller på ett klimatsmart sätt. Vår industri står inför många förändringar, utmaningar och möjligheter.  Vi måste ligga i framkant när det gäller ny teknik det tycker jag är spännande och att få vara en del av den här utvecklingsresan”

Mattias Dömstedt, produktionsteknisk samordnare Zinkgruvan Mining.