Zinkgruvan Mining Re:think

 

 

 

ZinkgruvanMining_rethink

 

Behöver du tänka nytt, tänka om eller tänka annorlunda?

Zinkgruvan Mining re:think är ett entreprenörsprogram för dig som behöver ställa om, tänka om, vill vända en utmaning till en möjlighet. Eller kanske realisera en ny idé och ta den till en marknad. Din ålder eller typ av verksamhet spelar ingen roll. Enda kravet är att verksamheten ska vara baserad i eller runt Askersunds kommun . Programmet hålls nämligen i Askersund och är till för att främja företagare och entreprenörer i närområdet.

Coronapandemin har drabbat många företagare. Zinkgruvan Mining dra sitt strå till stacken. Därför startar företaget nu en ny omgång av Zinkgruvan Mining re:think. Satsningen sker i nära samverkan med Askersunds kommun. Programmet är kostnadsfritt för alla deltagare. Programmet skräddarsys efter de företagare som deltar, men består av tre huvuddelar: kompetensutveckling, affärsutveckling och coachning.

 

Fas 1 av programmet – kompetensutveckling

Programmet erbjuder först ett bredare spår du som företagare erbjuds möjlighet till inspiration och kunskap genom en serie seminarium som hålls i Askersund. Dessa seminarier arrangeras i samarbete med Askersunds Näringsliv i samband med kommunens företagsfrukostar. Datum och teman är:

8 september – Innovation & utveckling – digitalisering.

15 september – Kommunikation & marknadsföring & förändringsledning.

22 september – Finansiering och hållbar utveckling. Mer info här.

Alla seminarier kommer att innehålla olika föreläsningar med inspiration, idéer och exempel på hur andra företag har gjort. Du kommer även få med dig praktiska verktyg för hur du kan jobba vidare med det du lärt dig på seminarier samt hur du kan utveckla det vidare i ditt företag.

Tid: 7.00-9.30 med frukost 7.00-7.30.

Mer info och anmälan till seminarierna här 

 

Fas 2 av programmet – coachning & affärsutveckling

Därefter erbjuds ett antal deltagare en unik möjlighet till fördjupad coachning och får möjlighet till hjälp med idé- och produktutveckling, coachning och affärsutveckling inom de områden som efterfrågas. Denna fas pågår mellan den 25 september till och med den 30 november.

Denna del ansöker du som vill till. Läs mer här.

 

Anmälan och ansökan

Information om anmälan och ansökan kommer inom kort.

 

Programledare och coach

ana-uce79

Anna Andreasson. Fotograf: Ulla-Carin Ekblom

Annas bakgrund är inom lärande och utveckling men även inom försäljning och marknadsföring. Med denna bakgrund har hon de senaste tolv åren främst arbetat med att skapa goda förutsättningar för företagande och företagare i roller som näringslivsutvecklare, näringslivsstrateg och näringslivs- och utvecklingschef i tre av länets kommuner (Karlskoga, Örebro och Lekeberg). I dessa roller har hon mött många företagare och sett deras behov. Anna har lett många utvecklingsprojekt och är van att koordinera och coacha och leda människor mot egna eller gemensamma mål.

Hon har undervisat och coachat människor i deras utveckling i olika utbildningssystem från gymnasium, folkhögskola till universitet. Senast som lärare vid Örebro universitet i medie- och kommunikationsvetenskap och retorik (kommunikativt och coachande ledarskap). Som verksamhetsledare för Karriärcentrum vid Örebro universitet har hon verkat för att bygga broar även mellan studenter och arbetsgivare genom mötesplatser, arbetsmarknadsmässor och karriärcoachning.

 

 

 

 

cropped-hemsida_ny.jpg                       0