Google translate Zinkgruvanmining.com

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Vi svarar gärna på frågor – dialogmöten i Godegård och Zinkgruvan

Publicerat den: 2023-03-14

 

Välkomna till dialogmöten i Zinkgruvan och Godegård

Dialogmöte i Godegård

För andra gången i ordningen bjuder vi in till ett dialogmöte i Godegård. Vi kommer bland annat berätta om det pågående arbetet med att bygga ut vårt sandmagasin och ge en statusuppdatering från vårt prospekteringsarbete. Kom gärna om du har frågor eller bara är allmänt nyfiken. Vi tycker om att svara på frågor! Självklart bjuds det även på kaffe och fika. Ingen föranmälan behövs.

Om du har frågor runt dialogmötet så hör av dig till kommunikationschef Monika Andersson, tel 072-705 35 00 alt. monika.andersson@lundinmining.com.

Tid och plats: Den 29 mars klockan 18 i skidstugan i Krassbäck

Dialogmöte i Zinkgruvan

Nu är det dags för vårens dialogmöte i Zinkgruvan. Den första halvtimmen får vi besök av Andreas Persson från Askersunds kommun som gärna vill ha era tankar om lekplatsen bredvid kiosken som ska fräschas upp ordentligt. Som vanligt blir det en statusuppdatering från företaget och gofika. Välkomna!

Om ni har frågor runt dialogmötet så hör av er till Monika Andersson på tel 0583-88 2203 alternativt monika.andersson@lundinmining.com.

Tid och plats: 28 mars klockan 17.30 på Kvarntorpsvägen 2 i Zinkgruvan

Om dialogmöten

Två gånger om året bjuder Zinkgruvan Mining in närboende till dialogmöten. Det är ett öppet mötet dit alla är välkomna. Vi tycker om att svara på frågor! Dialogmöten arrangeras i Zinkgruvan, Åmmeberg och Godegård.